Bedemand Tune

Vi er din lokale begravelsesforretning i Tune

Hos Sydkystens Begravelsesforretning i Tune er det vores højeste prioritet at rådgive pårørende så grundigt som muligt, så afskeden med afdøde bliver en smuk og mindeværdig begivenhed. Vores bedemænd har varetaget begravelser og bisættelser i Tune og omegn i mange år og har således indgående kendskab til byens præster og kirker samt de mange muligheder, der er i området. Derfor kan du, når du vælger en bedemand hos os, altid være sikker på at begravelsen bliver helt i den rette ånd. Vi besidder samtidig stor viden fra lokalområdet, hvilket betyder, at vi også kan rådgive i forhold til hvilke steder, der lever op til afdødes og jeres ønsker for begravelsen og et eventuelt efterfølgende arrangement.

Vi garanterer, at intet bliver overladt til tilfældighederne, og at begravelsen bliver håndteret på en professionel og omsorgsfuld måde.

Overlad det hele til din bedemand

Vi varetager alle de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet og den efterfølgende ceremoni, og vores bedemænd bruger den tid, der kræves, for at de efterladte får sagt ordentligt farvel.

Du bestemmer selv, i hvilket omfang vi skal være med inde over de praktiske opgaver. Der kan være mange beslutninger, der i tiden kan virke svære og uoverskuelige, og vi vil derfor gerne hjælpe til med så mange praktiske opgaver som muligt, så det bliver så nemt for dig som muligt. Du kan på vores hjemmeside læse meget mere om de praktiske opgaver, som vi kan være behjælpelige med. Du kan finde flere informationer under fanen ”Hjælp ved dødsfald”, på forsiden. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er her for dig. Både før og efter

Vi støtter de efterladte gennem hele forløbet. Vi er der både før, under og efter et dødsfald, hvis det ønskes – og der sidder altid en bedemand klar ved telefonen til at tale med dig. Der kan være rigtig mange spørgsmål, man søger at få svar på, når man mister. Vi har efter mange år i branchen opbygget stor viden inden for vores fag, derfor vil vi også kunne komme med en kvalificeret rådgivning.

Vi kommer der, hvor du er

De mange beslutninger, der skal tages i tiden umiddelbart efter et dødsfald, kan for mange virke uoverskuelige. Derfor er det vigtigt, at du befinder dig i omgivelser, hvor du føler dig tryg. Om det er hjemme hos dig selv eller i afdødes hjem, er helt op til dig. Vi mødes, hvor og når det passer dig.

Du er også velkommen til at komme ned i vores bedemandsforretning og holde samtalen der, hvis du foretrækker det.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi vil altid sætte os i de pårørendes sted. Vi garanterer, at vores samtaler altid vil være professionelle, og at vi vil give dig en kyndig rådgivning.

Kontakt os – din bedemand i Tune kan kontaktes hele døgnet

Ønsker du en samtale med en kvalificeret bedemand, eller ønsker du at udfylde ”Mine sidste ønsker”, så ring på 46 15 00 40, vi svarer hele døgnet.

Du er også velkommen til at besøge os i vores forretning i Tune, hvis du ønsker det.

Vores adresse

Tune Center 7B
4030 Tune