Priser

Hvad koster det?

Ingen mennesker er ens – det er afskeden heller ikke

Alle mennesker er unikke, og det er alle begravelser og bisættelser også.

Hos Sydkystens Begravelsesforretning er alle mennesker enestående, og hver en begravelse og bisættelse bliver planlagt, så den fuldt ud afspejler det menneske, der siges farvel til.

Vi udregner en konkret pris – helt uforpligtende

Uden information om hvilken type begravelse eller bisættelse, der ønskes, er det svært for os at fastsætte en konkret pris, men vores priser er altid rimelige, samtidig med det personlige nærvær vægter højt.

Vi kan hurtigt, også telefonisk, udarbejde et prisoverslag til dig, der er sammensat fuldstændig efter dine og afdødes ønsker. Derfor får du hos os en pris, du kan være sikker på, ikke ændrer sig undervejs.

Omsorg og nærvær

Hos os er det personlige altafgørende. Når vi varetager bisættelser og begravelser, er vi hos dig fra start til slut. Intet overlades til tilfældigheder, og vi er altid kun et telefonopkald væk.

Vi har ikke alene erfaring med alt det praktiske men kan også støtte og trøste i en svær tid.

Vi realiserer afdødes og de pårørendes ønsker

Hos Sydkystens Begravelsesforretning er vores vigtigste opgave at være der for de efterladte i en svær tid og at planlægge afskeden helt efter afdødes og de efterladtes ønsker.

Vi sørger for en smuk og mindeværdig afsked, og vi tager os af alt det praktiske.

Få et uforpligtende tilbud og en god pris

Vi står på mål for de ting, vi lover. Derfor udarbejder vi altid – også telefonisk – et uforpligtende tilbud til dig, skræddersyet helt efter dine og afdødes ønsker så intet glemmes eller ændres undervejs. På denne måde vil du aldrig opleve ændringer i prisen, fordi der er noget, der ikke er taget højde for.

Den pris vi udarbejder er fast og naturligvis konkurrencedygtig.

Kontakt os

Vi kan kontaktes hele døgnet på telefon 45 15 00 40, og vores bedemænd kan hurtigt udarbejde et prisoverslag, der matcher vores konkurrenters, til dig.