Bedemand Ishøj og Hundige

Din lokale bedemand i Hundige og Ishøj

Hos Sydkystens Begravelsesforretning i Ishøj og Hundige sætter vi en ære i at rådgive pårørende grundigt, så den sidste afsked bliver en smuk og mindeværdig begivenhed.

Med mange års virke som bedemand i Ishøj og omegn har vi indgående kendskab til områdets præster og kirker samt de muligheder, der er til rådighed. Derfor kan du være sikker på, at begravelsen bliver helt i afdødes eller pårørendes ånd, og at intet bliver overladt til tilfældigheder.

Overlad trygt det hele til din bedemand

Vores bedemænd i Ishøj og Hundige varetager gerne alle de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet og den efterfølgende højtidelighed, og bedemændene bruger den tid, der kræves, for at du og de øvrige pårørende får sagt ordentligt farvel.

Vi står også til rådighed med at finde lokaler til ceremonien, der passer til omstændighederne efter begravelsen.

Du bestemmer, hvor meget vi skal hjælpe

Som pårørende aftaler du med bedemanden, i hvilket omfang du ønsker praktisk hjælp. Det er for de fleste pårørende ofte en stor hjælp og tryghed at kunne overlade langt de fleste opgaver til bedemanden, der har mange års erfaring med at tilrettelægge begravelser og bisættelser.

Vi hjælper med det praktiske i lige det omfang, du har behov for. Vi hjælper med alt fra at udfylde og indhente dokumenter til at pynte kirken eller kapellet.

Du kan læse meget mere om, hvilke praktiske opgaver vi hjælper med her på vores hjemmeside under fanen ”Hjælp ved dødsfald”. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er her for dig før, under og efter

Vores bedemænd støtter pårørende før, under og efter et dødsfald, og vi har altid en bedemand siddende klar ved telefonen til at rådgive dig. Vi sætter os altid i de pårørendes sted og qua vores mange års erfaring, får du altid professionel rådgivning, når du henvender dig til os.

Har du brug for en samtale med en professionel bedemand, så ring til os på 46 15 00 40, vi svarer hele døgnet. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores bedemandsforretning på vores adresse i Greve.

Du bestemmer, hvor samtalen skal være

Det er op til dig, hvor vi skal afholde samtalen. Det kan være, du har det bedst med at samtalen foregår hjemme hos dig selv eller i afdødes hjem. For os handler det om, at du er der, hvor du føler dig mest tryg og tilpas. Du er også velkommen til at komme forbi os på vores adresse, her kan samtalen også foregå. Under samtalen planlægger vi sammen, hvordan begravelsen bliver en smuk og enestående begivenhed.

Vi er her for at rådgive

Der kan være mange store og svære beslutninger forbundet med planlæggelse af en begravelse. Det kan være, at du eller den afdøde har nogle specifikke ønsker til begravelsen eller andre specielle ønsker til ceremonien.

Vi kan, med vores store erfaring inden for faget, give dig en professionel rådgivning, og vi hjælper dig med at planlægge en afsked, der stemmer overens med de efterladtes og afdødes ønsker. Med vores kendskab til området, kan vi rådgive jer om, hvad der bedst opfylder jeres ønsker til en begravelse.